Евгени Генчев е седмичен коментатор в първата седмица от новия, 12-ти телевизионен сезон на предаването „Преди обед“.

„Получих роля, за която някои от важните сцени са с мотор. Това е чудесно, защото много обичам да карам мотор. Ще снимаме пролетта в Лондон и Индия, така че навлизам в Боливуд. Всъщност този ангажимент го планираме от 2-3 години“ – сподели пианистът, който бе главно действащо лице във втори сезон на "Ергенът".

Той си спомни как първото му заставане пред камера е било за снимките на първия епизод на романтичното риалити.

Снимка: Facebook.com/miroslav.dimitrov.526438

„Снимахме посрещането на момичетата около 3-4 часа, беше стресиращо“ – призна пловдивчанинът.

„Ходих до Плевен, до приюта също ходих, изненадвах Валерия дори, помагах й, храних кучета. Тя също идва до Пловдив. С малки стъпки се сближаваме все повече“ – разказа Евгени.

Относно едно бъдещо бащинство той коментира с усмивка „Малко ми е притеснено, че в семейството на Валерия има близнаци. Няма да е лошо да се появят две деца, но ми е непознато. Това е грижа и отговорност“.

Другият седмичен коментатор в „Преди обед“ е журналистът Ева Веселинова, която има близнаци на малко над 2 години.

„Ще ходим на остров Санторини, където майка ми живее. Влюбена съм в това място… Не харесвам Миконос, защото е място за хора, които пият от сутрин до вечер и обичат да харчат много пари. Там всичко е безсмислено скъпо, няма нищо чак толкова ценно и красиво. Миконос е за купон, заведенията работят денонощно“ – сподели Ева, тъй като една от темите бе почивките на известни личности в Гърция.

„Валерия е израснала в Гърция. Всъщност първата ни почивка беше там. Беше кратка, около рождения ми ден“ – призна Евгени Генчев, който е роден на 23 юни.