Добротата и любовта са в основата на всичко най-прекрасно - споделя Есил Дюран в "Тази сутрин". Певицата изпраща 2021 с лични загуби, случили й се на Коледа, но вярва, че 2022 г. ще е по-добра.  

"Трябва да вярваме, че утре ще е по-добре" - категорична е тя. За нея добротата и любовта са "в основата на всичко най-прекрасно".

Дядо Коледа приема като символ на добрината и затова според нея децата трябва да вярват в него колкото се може по-дълго. 

Като дете Есил не е празнувала Коледа и Бъдни вечер. Посяла мечтата за тези празници, сега всяка година се старае да ги отбелязва с любов. 

Със съпруга си се запознава покрай работата и ги събира музиката. 

"До ден-днешен животът ни е преплитане на музика, вълнение и вдъхновение. Имали сме и съмнения, но това е част от живота" - коментира Борис Павлов. Според него тя е много добра домакиня и й е просто вродено да успява да направи празниците красиви и уютни.

Певицата ще участва в специалната новогодишна програма на bTV. "Ще ме видите в много различно амплоа" - издава тя за участието си.

Именно напускането на зоната на комфорт тя намира за най-силното, което може да ни движи напред. Самата тя често се предизвиква и се поставя в ситуации, които са различни от ежедневието й. 

Нещо различно е и първият й дует с Фики Стораро. Песента им се казва "Такива сме, каквито сме". 

Цялото предаване "Тази сутрин" гледайте на btvplus.bg.