Тази и утре вечер са последните редовни издания на “Шоуто на Николаос Цитиридис” за 2021-ва, след което екипът на шоуто ще излезе в заслужена едномесечна ваканция. През целия януари, в познатия начален час (22:30 ч.) зрителите ще могат да гледат избрани моменти от дигиталните епизоди на шоуто през сезона, които не са показвани досега в ТВ ефира. А на 31 януари шоуто ще се завърне бляскаво по bTV, за да постави свежо начало на новия си телевизионен сезон.

Фотограф: Олег Попов
Снимка: bTV

Tази вечер гост на Николаос ще бъде една от емблемите на родния попфолк - певецът Борис Дали, а утре вечер, на 30 декември екипът е подготвил забавна ретроспекция на годината, в типичния за шоуто комедиен стил. Началото днес и утре е традиционно - от 22:30 ч., а веднага след ефир следват и дигиталните епизоди на платформата btvplus.bg и в YouTube канала на шоуто.

На 31 декември от 20:00 ч. ще започне двучасовото новогодишно издание на вечерното шоу на bTV с водещи Николаос Цитиридис, Ивет Лалова и малката Ая Алексиев от сериала „Татковци“. Предаването ще бъде открито от специално изпълнение на четиримата треньори от „Гласът на България“ – Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат специални гости в предаването и ще коментират музиката през 2021.

Фотограф: Олег Попов
Снимка: bTV

За музика в новогодишната нощ ще говори и легендата Васил Найденов, а освен него, в шоуто ще пеят Кристина Димитрова, Есил Дюран, Маги Джанаварова, Прея, Дичо, Наско от Б.Т.Р., Део, Константин и Софи Маринова. Специална изненада ще поднесат „Бабите Шопкини“, които ще представят едно „невиждано и нечувано изпълнение“.

Фотограф: Олег Попов
Снимка: bTV

Спортните успехи през годината, Ивет и Николаос ще обсъдят с олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика. За доброто настроение на зрителите ще се погрижат също актрисите Мария Сапунджиева и Вяра Коларова.
Николаос ще проведе „сериозен разговор“ с децата-актьори от сериала „Татковци“, а в дуел със смешки един срещу друг ще се изправят два весели отбора с лица на bTV. В тях ще се включат - Радина Червенова, Петър Бакърджиев, Денислав Борисов, Николаос Цитиридис, проф. Тодор Кантарджиев и Алекс Петканова.

Фотограф: Олег Попов
Снимка: bTV

Зрителите също ще участват в двучасовото шоу със своите специални пожелания за 2022 година, а предаването ще завърши грандиозно със специален новогодишен поздрав - песен, подготвена от бенда на шоуто, с участието на лица на bTV и някои от най-добрите танцьори на България.

Новогодишното шоу на 31 декември е с начало 20:00 ч., а новият сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ стартира на 31 януари 2022 г. по bTV.