Есил Дюран и Фики Стораро гостуваха на Николаос Цитиридис. Те разказаха за новите си начинания като актьори и за първите неща, които тази година са се случили в живота им.

Това е първи дует в цялата кариера на Есил Дюран и тя твърдо заяви, че въпреки това, ако Фики не се е съгласил да го направят заедно, не би издала тази песен.

Снимка: Олег Попов

„Най-вероятно нямаше да издам тази песен, ако Фики не се беше включил. Той е едно добро момче и мисля, че добрите момчета са на мода отново. Момичетата се усетиха, че те си струват“, сподели Есил Дюран

На свой ред Фики Стораро каза, че за него е голяма чест да направи дует с една голяма и талантлива певица като Есил Дюран и е особено горд за това, че е пожелала него за първия дует в кариерата си.

Снимка: Олег Попов

„Толкова бързо и леко минаха снимките с Есил Дюран, че просто всички трябва да се учим от нея като професионалист“, сподели той.

И двамата не слагат граници в музиката и жанровете и казват, че когато музиката е добра и се прави както трябва, когато си подготвен и образован музикант, нещата се случват.

Тази година и Фики, и Есил Дюран са се изявили на театралната сцена. Фики разказа за новото си поприще - театъра, и коя е новата постановка, където можем да го видим, а Есил сподели какво е да си на сцената на кабаре.

Фики участва в постановката „Направихте ме на луд“, където играе себе си. Партнира си е с големи артисти като Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев и други.

Снимка: Олег Попов

„За мен беше голяма чест да бъда на една сцената с тези велики български артисти и благодаря на продуцента Кирил Кирилов, който ме покани в тези страхотни концерт-спектакли“, сподели поп-фолк изпълнителят.

На 18 декември Фики Стораро ще вземе участие в още една театрална постановка и покани всички да заповядат да го гледат в Зала 1 на НДК в ексклузивна актьорска вечер.

„Аз имах цял сезон и половина на сцената на сатирично кабаре благодарение на Калин Сърменов, който ме покани. Това беше страхотно преживяване, нещо различно, много ме провокираше през цялото време да отделя една друга част от себе си и да се разхвърлям на сцената на Сатиричния театър. Това много ме вдъхнови за моите си неща. Толкова различно се чувствах сред този звезден актьорски състав. Присъствието ми там ме окриляваше. Имах страхотна година“, сподели от своя страна Есил Дюран.

„За мен това е една от най-вълшебните години, защото ми се роди дъщеричка и вече в семейството ни има дама, досега бяхме само кочове и сега нея не я виждам какво ще прави. Цялото семейство сме много щастливи, това е най-хубавото нещо, когато семейството е сплотено, има вяра и нови попълнения, нека се раждат повече български деца“, заяви Фики.