"Не обичам лъжите! Като популярно лице имам отговорност да казвам само истината!" - така започва разговорът на Диана Димитрова, като гост в "120 минути". 

В пост във Фейсбука си тя сподели, че в началото на кариерата си е била пребита на снимачната площадка. В момента по случая е образувано досъдебно производство, поради което тя няма право да споменава името на човека, нанесъл й побой.

"Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговора на въпроса защо лицето ме заплаши и каза, като се появи на терен - "Ще те пребия". Аз исках да разбера зaщо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая да последвам лицето в гардеробната.."

По думите на актрисата, след като прокуратурата се е самосезирала по случая и новината е била разпространена и в тв ефира, тя е получила съобщение във Вайбър, което по-късно е било изтрито. 

За случилото се тя разказва още:

"В рамките на 2 минути, последвайки лицето, искайки да разбера защо, той мина покрай мен, удари ме в стената, вдигна ме... свякох се на пода, съборих закачалки... Погледнах човека, защото не можех да повярвам, че това е човекът, който познавам, уважавам и работя и след това той ме изрита с цялата мъжка сила, която имаше, в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме и след 15-20 секунди трима човека ме намериха. Беше обявена обедна почивка."

Отношенията помежду им определя като "нещо повече, но беше тайна". По думите й въпросното лице продължило със заплахите и след тази случка.

"Продължи да говориш и аз ще го направя пак!" - била негова реплика, за която актрисата твърди, че е казана пред свидетели. 

Побоят се случва през 2017 г. Постът й се появява пет години по-късно. 

Защо говори сега по темата и страхуват ли се родителите на актрисата - вижте във видеото.