"Първата ни среща беше неочаквана, във фитнес залата. Тренирах там от година, но никога не го бях виждала. Един ден той реши да дойде по-рано и тогава се случи. Още като го видях да влиза, много ми хареса като мъж."

Така започва връзката на Полина и Благой Георгиев - един искрен разговор и много емоционални и изненадващи срещи за него в студиото на "Търси се".

След втората им среща във фитнеса двамата започват да излизат. В началото Полина не мислела, че това ще е сериозна връзка. След като нещата се задълбочили, като на шега, избрали свободна дата за граждански брак. 

"МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ АЗ СЪМ МУ ПРЕДЛОЖИЛА!" 

Заживяват заедно още на първата седмица, но тя признава, че имат доста разминавания в характерите. Прекарват 2 месеца в Индонезия, за да избягат от медийния интерес към тях като нова двойка. Това е и времето им за романтика, да се опознаят по-добре, макар че имали и много критични моменти. Какви са те - вижте във видеото. 

РОДИТЕЛИТЕ НА ПОЛИНА БИЛИ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ

Това обаче не й попречило да вземе друго решение. Приготвят сватбата си за 2 месеца, само с най-близките

С брака идват и много промени. Полина признава, че на Благой му тежи, че е родител от разстояние и изживява емоционално всяка раздяла с децата си, след като са прекарали по-дълго време заедно. До него била и в най-трудния му период - когато свиквал да е далеч от сина си Благой.

"KАТО ГО ОСТАВЯМ В ДЕТСКАТА МИ СЕ КЪСА СЪРЦЕТО!" 

Откровен е, че с майката на сина си Златка Райкова са се разделили в нормални отношения.

Първият брак на Благой е с рускинята Есмер Омерова, от която също има син - 5-годишния Елай. С него обаче се вижда много рядко. Не може и да се чуват по телефона. 

"ТОВА Е МОЖЕ БИ НАЙ-ГОЛЯМАТА МИ БОЛКА"

"Даже не искам да говоря за това" - признава футболистът в един силно емоционален момент. 

С Полина също са говорили за деца.

Полина е искрена, когато споделя какъв е Благой като баща:

"Когато вземаме децата при нас, той много се грижи - разхожда ги, извежда ги, храни ги, всичко което прави една майка. И децата супер много го обичат!"

Благой не се притеснява да сподели какво харесва в нея.   

"ТЯ Е МЪЖКО МОМИЧЕ!"

О"т самото начало знаех, че мога да разчитам на нея! Като характер е като мъжете - можеш да й вярваш, да ти помогне за всяко нещо. Не е както има кифли, които не  могат много неща. Тя е научена на работа и да се справя" - искрен е Благой за Полина.

Родителите на Благой му оправят интересно спортно предизвикателство. Дали ще успее да се справи - вижте във видеото. 

"Колега, ще се женя! - вижте как Благой е помолил своя приятел да му стане кум.  

Цялото предаване гледайте на bTV Plus.