Бившият футболист Благой Георгиев се ожени за своята приятелка Полина Спасова. Сватбата бе в хотел в родния за красавицата Велинград. Тя изрази своята любов към Благой, като преди време татуира на ръката си две сърца и неговото име.

Кумове на двойката станаха Николай и Кристина Арсови.

Бони и Тони Стораро пяха, а водещ на партито бе диджеят Теди Джорджо, който преди време бе президент на футболния „Локомотив“ – Дряново.

Снимка: Instagram

„Една извънземна звездна сватба. Беше много различна, вълнуваща и пълна с настроение и блясък. Топ коафьорът Асен Налбантов хвана жартиера, а младоженецът Благо Георгиев се раздаде на макс. Благодаря за красивите моменти и поканата, Благо! Попътен вятър и бъдете благословени!“ – написа в Инстаграм пиарът Наско Лазаров, който бе сред стоте гости на тържеството.

Актьорът Ненчо Балабанов също бе сред сватбарите.

За втората част на купона 40-годишният Благой бе с къси панталони, маратонки и разноцветни чорапи.

Това е втори брак за бившия футболист на националния отбор и "Славия". Първият бе с богатата рускиня Есмер Омерова, от която има син Елай.

Благой Георгиев бе сгоден за бившата гимнастичка Христина Витанова, от която има две деца – Йоана и Давид. Връзката им премина през няколко раздели и събирания, но така и не минаха под венчилото.

В последните три години футболистът имаше връзка с плеймейтката Златка Райкова. Тя му роди син, който носи неговото име. Малкият Благой навърши 2 годинки през октомври 2021 г.

Разбира се, зевзеците в социалните мрежи не пропуснаха да се пошегуват с многото връзки на Благой.

Снимка: Instagram

Още снимки можете да видите в галерията горе.

Любопитен е фактът, че видеото, в което Благой призна „Тежко е да имаш деца от различни жени, на различни места. Никога не съм си мислел, че животът ми ще се развие така. Всеки прави грешки в живота. Може би повлия това, че много години бях в чужбина и този начин на живот: тренировки, лагери, рядко си със семейството си“ – стана третото най-гледано в LadyZone.bg за цялата 2019 година! Можете да си го припомните тук: