Първата роля в сериал на плеймейтката Златка Райкова е в "Съни бийч". В "Преди обед" тя споделя повече за работата си с другите актьори, майчинството и коя част от тялото си харесва най-много. 

"Не си ли чувал, че повечето жени харесват мъже с коремчета. И ги наричат "мечо" - е една от запомнящите се нейни реплики в сериала. 

Оказва се, че й харесва да се снима и смята, че това е нещо, с което би се занимавала. Няма големи амбиции да бъде актриса, но би приела радушно друго предложение или нова роля. 

По време на снимките на сериала двамата с футболиста Благой Георгиев все още не били обявили, че са заедно, затова той бил тайно с нея в хотела. 

"Още не бяхме сигурни, че това ще е нещо дългосрочно. Не можеш да показваш пред обществото всеки партньор, с когото започваш нова връзка. Той си беше в хотелската стая и си намираше някакви развлекателни неща да прави." - разказва за този период от отношенията им тя.

Двамата отдавна официално са двойка, а и имат син на годинка и половина. 

"Официално не сме женени, защото това не е нещо, което е съществено важно за нас, нито такова, което ще промени живота ни. Ако решим утре - женим се и няма никаква дилема."

Да бъде майка обаче е нещо, което наистина променя живота на Златка Райкова. 

"Когато една жена стане майка на 33, както бях аз, вече е един доста голям егоист и ти трябва време да свикнеш, че си родител и има нещо по-важно от теб самия. Това е най-голямата промяна. Но това са естествени процеси и жертви, ако детето изобщо може да се нарече жертва."

За съжаление, по-голямата част от живота на малкия Благой минава в пандемията. 

"Щем, не щем ние сме си повечето време вкъщи. Лятото имахме време за почивки и море"

Поради ред причини не е кърмила. Не са успели още да направят и прощъпулник на малкия, въпреки че е проходдил още на 10 месеца. Все пак планират това да се случи, когато времето се постопли и има възможност за празненство на открито. 

За Златка Райкова това е първо дете, а Благой има две деца от бившата си приятелка - гимнастичката Христина Витанова и още един син от бившата си съпруга Есмер Омерова.

Злати сподели, че обичат да гледат сериала "Съни бийч" и с интерес очаква сериите с нея. Разказва, че на снимачаната площадка всички били положително настроени към нея, а когато си тръгвала, я изпратили с аплодисменти. 

"Беше ми нужно повече самочувствие, но никой от актьорите не ме потисна по никакъв начин."

Бързи въпроси

Какво не би простила на Благой?
Изневяра.

Коя част от тялото си харесваш най-много?
Краката

А на Благой?
Целия го харесвам - раменете, гърдите, краката, всичко.

Нещо в себе си, което не харесваш?
Дължината на краката. Искам да са по-дълги.

По колко часа на ден ползаваш мобилния си телефон?
24/7

Кой от двама ви ревнува повече?
На кантар сме.

Проверяваш ли му телефона?
Никога

Цялото предаване "Пред обед" гледайте на btvplus.bg.