Дениз от "Ергенът" бе сред най-специалните гости на елегантна морска сватба в комплекса „Black Sea Rama Golf & Villas”.

На изящното тържество брак сключиха нейната близка приятелка, юристът Лора Атанасова и съпругът ѝ, земеделецът Атанас Атанасов.

Ритуалът бе на открито, под съпровода на арфа, цигулка и виолончело.

ГЛЕДАЙ най-добрите моменти от сезона на "Ергенът" тук >>

Снимка: Васко Боянов

Дениз и Лора се запознават преди няколко години на събитие в Пампорово и веднага си допадат.

Снимка: Веселин Тончев

Любопитен е фактът, че Лора и Атанас са били колеги в НБУ, но се запознават чак на третата година от следването.

“Запознахме се на парти в Гърция, организирано от наш колега. Любовта ни пламна още от втория ден и вече 8 години сме заедно“ – споделя Лора пред LadyZone.bg

„Миналото лято, на седмата година от връзката, която се води критична, Наско ми предложи брак, отново в Гърция. Бяхме на Халкидики, в ресторант с пиано и всичко бе много романтично. Той е планирал да ми даде пръстена на следващия ден, докато сме на яхта, но решил да не чака повече. Взе микрофона, падна на колене и ми предложи на английски. Започнах да плача от щастие, а всички гости в ресторанта избухнаха в овации. На дансинга направихме първия си танц като сгодена двойка“ – разказа ни щастливата булка.

Лора бе съпроводена до олтара от своя баща. Тя бе с рокля на „Demetrios” с триметров воал, обшит с камъни и кристали.

За музикалната програма се погрижиха Нели Петкова и диджеят Радослав Рангелов. Водещ на цялото парти бе Ивайло Близнаков.

Снимка: Николай Петров–Nix

„Приказната сватба на Лора и нейния съпруг беше огромна емоция за мен, която ще ме държи заредена и щастлива още много дълго време!” – сподели ни Дениз.

Видео: BValchev Videography

Снимките в материала са на Васко Боянов, Веселин Тончев и Николай Петров–Nix. Всички кадри можете да видите в галерията горе.

Сватбата бе организирана от агенция „Diamanti“.