През уикенда Благой Георгиев се ожени за своята приятелка Полина Спасова. Това е втори брак за бившия футболен национал, който има 4 деца от три жени. 

 

Най-големите деца на Благой – Йоана и Давид, са от връзката му с бившата гимнастичка Христина Витанова.

Днес 37-годишната дама работи в компания за недвижими имоти.

„Христина е най-новият член на екипа, но ентусиазмът, с който започна работата си като „Консултант недвижими имоти“, със сигурност ще я отведе далеч. Хриси е бивш национален състезател по художествена гимнастика и носи цялото изяществото, което този спорт сътворява, но й е дал и качества, които за работата в бизнеса, са изключително важни – дисциплина, отговорност, взаимодействие в екип. Христина е майка на две прекрасни деца и знае какво значи да съграждаш дом за другите. Тя работи с цялата палитра от клиенти, но специализира в работа с купувачи“ – четем в сайта на нейния работодател.

Третото дете на Благой – Елай, е от рускинята Есмер Омерова. Те се ожениха през септември 2015 г. в Москва, а момченцето се роди през юли 2016 г.

През март 2018 г. Георгиев призна пред bTV, че е в процес на развод. В единственото интервю по темата той поясни, че раздялата е по взаимно съгласие.

Снимка: Instagram

„Детето ще е с майка си, не искам да ги разделям. Често пътувам до Москва и ще го виждам, когато мога. Не мога да живея без децата си… Нямам проблеми с Есмер и Хриси, отношенията ни са приятелски. Няма трети човек, който да е намесен и при двете раздели“ – сподели Благой пред bTV.

В края на 2020 г. Есмер се омъжи за Максим Давидов.

В Инстаграм, където има 87 000 последователи, тя се определя като блогър, а интересите й са свързани с психология, работа с подсъзнанието, медитация, женски практики, трансформация на съзнанието, Beauty & Lifestyle.

Четвъртото дете на бившия футболен национал е от плеймейтката Златка Райкова. Малкият Благой се роди на 1 октомври 2019 г.

„Много е вълнуващо. Дори и сега очите ми се пълнят със сълзи. Постоянно ми се плаче, но важното е, че чувството е уникално! Още от самото начало на бременността бях убедена, че детето ще е момче… Благой беше неотлъчно до мен през цялата бременност“ – сподели Златка в интервю за bTV от родилното.

Днес 36-годишната дама от Пазарджик има собствен моден бранд, който рекламира успешно в Инстаграм. В социалната мрежа тя има впечатляващите 376 000 последователи.

Снимка: Instagram

През април миналата година Златка сподели и емоциите си около участието си в сериала "Съни бийч".

Любопитен е фактът, че видеото, в което Благой призна „Тежко е да имаш деца от различни жени, на различни места. Никога не съм си мислел, че животът ми ще се развие така. Всеки прави грешки в живота. Може би повлия това, че много години бях в чужбина и този начин на живот: тренировки, лагери, рядко си със семейството си“ – стана третото най-гледано в LadyZone.bg за цялата 2019 година! Можете да си го припомните тук: