Тази събота, 26 ноември от 17 часа, в студиото на „Животът по действителен случай“ зрителите ще видят поп фолк звездата Анелия, която в една много интимна и лична среща, ще разкрие най-дълбоките си душевни тайни.

Снимка: bTV Media Group

Певицата ще сподели всичко за любовта и мъжа до нея, за годините и борбата на един самотен родител и за най-тежката й загубата. Домът на Анелия отваря врати за камерата на предаването, за да покаже на фенове и зрители най-личните й кътчета.

Снимка: bTV Media Group

Снимка: bTV Media Group

Ще ви срещнем и с един шофьор на 40-тонен камион. Водачът на голямата машина се казва Жени и днес има нужда от помощта на специалистите от клиниката. Те трябва да поправят физически дефект на мъжкото момиче, за да може то да върне обратно своята увереност и да зарадва не само себе си, но и любимото семейство.

Снимка: bTV Media Group

Класацията „Топ 10“ ще умили и най-строгите сърца. Иво Аръков ще върне зрителите години назад, за да види напълно автентични снимки на десет много известни българи от тяхното щуро детство. Как са изглеждали звездите като малки, зрителите ще видят тази събота, 26 ноември, от 17 часа.

Снимка: bTV Media Group