На пръв поглед животът на популярната диетоложка Енджи Касабие е като приказка от „1001 нощ“ – тя е с екзотични корени и перфектна фигура, а съпругът й Рабих Ел Зейн е носител на титлата Мистър Ливан 2014. Енджи обаче също има трудности в живота, като безспорно най-голямата е дългият път до раждането на сина й Райън.

„Майка ми не живее тук и със съпруга ми трябва сами да се справяме с отглеждането на Райън. За щастие, работя в същата сграда, където живеем, само няколко етажа разлика. През януари детето ще стане на 3. Чаках го дълго, около 4 години бях почти постоянно бременна и преживях няколко загуби“ – призна Енджи Касабие пред Алекс Сърчаджиева в „Животът по действителен случай“.

Снимка: bTV Media Group

Последната загуба е особена тежка – близначета в седми месец. Не липсват и лекарски грешки според Касабие. Тестът за генетична обремененост за образуване на тромби се прави веднъж в живота, а тя го прави 10 пъти.

„Всеки лекар ме прехвърля към различни лаборатории и никой не е видял, че просто имам по-гъста кръв. По време на бременностите всяка седмица ходих на лекар“ – споделя Касабие.

Тя философски обобщава, че животът не е толкова весел. Ако няма лошо, няма да има и хубаво, а трудните времена раждат силни хора.

„Не се отрекох от Господ, защото той не ме изостави. След раждането на Райън животът ми се промени. Много е контактен и добър. Не ме е будил през нощта, спеше по цяла нощ. Кърмих го до 4-ия месец, не беше моето, да си призная. Да не се правя на велика майка“ – откровена е Касабие.

Снимка: bTV Media Group

Във видеото горе ще видите и жилището на младото семейство – с две кучета и две птички в клетка. Енджи признава, че обича ретро интериора и показва любимите си сервизи за чай и турско кафе, както и любимите си оцет и зехтин.

„Имала съм само три връзки, преди да срещна съпруга си. С Рабих е най-кратката ми връзка, така че, ако си обичаш някого, жени се за него. Дългата връзка не е гаранция за стабилен брак“ – признава Енджи.

По време на последната си връзка тя има вътрешното чувство, че приятелят й изневерява.

„Научих всичко, защото видях съобщенията от телефона, а годежът беше след 3 дни. Това бе най-тежката раздяла. Господ ме е обичал, щом ме е разделил с него, той беше съдия“ – разказва диетоложката.

С Рабех се запознахме случайно на вечеря. Няколко месеца ми писа в Инстаграм и Фейсбук, а аз не му отговарях. Засякохме се на една премиера и тогава започнахме да се срещаме.

„Впечатли ме, че се грижи много за болната си майка. Знам, че ще гледа детето и мен независимо от ситуацията, в която може да изпаднем… Направихме две сватби. Едната в Ливан, а другата в Египет, където се запознахме“ – сподели Енджи Касабие.