„По време на пандемията певците нямат много работа и реших да стана дизайнерка. Аз съм артист и трябва да изразя себе си по някакъв начин. Звучи прекалено романтично, но е факт. Получавала съм през годините награди за Модна икона и Жена на годината. Това са все отличия, свързани с нещо красиво, и това е естественото продължение. Не се занимавам с мода на всяка цена, забавлявам се“ – сподели Анелия в „Преди обед“.

Снимка: bTV Media Group

Тя допълни, че колекцията й е предизвикала голям интерес и ще бъдат добавени нови цветове. Платовете са от чужбина и са с високо качество.

Снимка: bTV Media Group

„Просто работя с най-добрите екипи, това е разковничето. Моята задача е да ги вдъхновя, те ми предлагат няколко идеи и аз избирам най-хубавите модели“ – поясни певицата.

Снимка: bTV Media Group

Анелия сподели, че дъщеря й Ивон не обича да е пред камера, да говорят за нея и да я свързват с майка й, но все пак се е съгласила да участва във фотосесията.

Снимка: bTV Media Group

„Тя има едва 10-15 снимки в профила, но вече е с над 30 000 последователи в Инстаграм. След няколко месеца става на 18. Иска да учи бизнес мениджмънт, но ми призна, че не може да стои в офис. Иска да снима, да пее за удоволствие“ – разказа певицата.

Анелия не чете хейтърските коментари по адрес на дъщеря й. Сподели, че Ивон има сериозна връзка, като момчето е много добро и отговорно.

„Самата Ивон също е много съзнателна. Преди две години я наказах с 5 лева, защото не си беше оправила стаята. Тя обаче взела капитал от баща си и започнала да продава мигли. Бизнесът й приключи просто защото е под 18 и няма как да се разплаща с куриерската фирма“ – обобщи певицата.

Тя призна, че пандемията е променила много от нейните планове, затова се е научила да живее тук и сега.