Певицата Анелия сподели в "Шоуто на Николаос Цитиридис" как в прекарала месеците на карантина и как възпитава дъщеря си Ивон. Ето накратко нейните думи.

В тези трудни времена всеки прави равносметка, видяха се много истини. Най-важното е да сме човечни. Не съм имала страхове за здравето си, знам, че всичко отминава.

Всеки си има липси, които в такива периоди се задълбочават, но не искам да драматизираме разговора.

Винаги съм живяла разумно. По времето на карантината имах време да бъда с близките си, да им помагам. Починах си, защото живея много динамично и активно.

Зад мен е био градинката с доматки, краставици, тиквички и чушки. Имам озеленител, който ми помага за тези неща. Сега подновяваме концертите и съвсем няма да имам време за градината... Ще си правим шопска салата, но без сирене, защото имам непоносимост към лактоза (смее се).

Ивон ми помага вкъщи. Не я уча в прав текст какво да прави. Смятам, че родителите са най-добрият пример как да се държим и живеем. По-голям учител от това няма.

Старая се да я оставям да прави изборите в живота си, защото тя все пак е на 16 години. Напътствам я като родител, но за мен е важно тя да взима решенията. Единственото нещо, което е важно за мен, е да я обичам, да ѝ давам любов.

Хората много спекулират с децата на известни родители. Дъщеря ми колкото позитиви има, толкова и минуси има. В ежедневието тя не носи грим, но примерно пет пъти в годината се гримира, след това качва снимките в Инстаграм и започват приказки, коментари. Пишат, че имала филъри в устните и т.н.

Дъщеря ми е изключително добро дете, съобразява се много. Не е толкова ученолюбива, тя е по-силна в изкуствата, пее и рисува добре. Не е математик или историк, но това не я прави по-лоша.

Предстоят ми много проекти в работата, но не искам да споделям предварително.

Най-вълнуващият концерт за мен бе „10 години Анелия на сцената“. Много специален момент! След 3 години ще правя „20 години на сцената“, така че очаквайте (смее се)!

Цялото предаване можете да видите тук.