„В началото си въобразявах, че знам какво искам да постигна във "Фермата", но вътре нещата се промениха. Всъщност постигнах повече от това, което си представях, че мога да направя. Пътят беше дълъг и пълен с трудности още от акостирането на брега на язовира. Започнах да намирам смисъл във всичко, когато смених отбора си. Тогава попаднах на точните хора – с по-старите ценности, с джентълменското поведение на мъжете, с жените, на които може да разчиташ. В предния отбор просто не ми дадоха шанс“, сподели в "Тази събота и неделя" Аксения Михайлова след напускането на "Фермата" 8.

Снимка: bTV Media Group

В събота вечерта 28-годишната майка на две деца отпадна нa метри от финала. Тя загуби дуела с Камелия с резултат 1 на 9 точки, като разликата във времето на двете участнички при последната игра бе инфарктно – само 16 секунди!

„Разбрах, че имам възможност да оцелея при всякакви условия, дори без кош пране“ – добави със смях домакинята от Поморие.

Тя напомни, че в реалния живот приемаме удобства като печка, пералня, душ, легло, топлина и храна за даденост, а във "Фермата" не е така.

Снимка: bTV Media Group

„При първото ратайство разбрах, че това е реалност, към която трябва да се приспособя. Да се събера и да се справя сама, защото тогава бях сама срещу всички. Имаше момент, в който ме оставиха дори без дрехи и завивки“ – припомни Аксения.

Относно враговете тя е научила, че са важна част от живота ни. Огледало за това, което не виждаме в себе си. Чрез това огледало разбираш кои са слабите ти страни.

„Моята слабост бе, че в началото не успях да се разбирам с всички. Не исках да показвам емоции, но го направих. Плаках, но не ми олекна. В края на краищата мога да кажа, че получих желаната победа – победата над самата мен“ – обобщи Аксения пред Мария Цънцарова.