13 октомври ще дойде с 13-и албум за Б.Т.Р. От групата подготвят новото издание с име "Пъзел" и въпреки огромната си музикална кариера се чувстват особено, когато ги наричат "музикални легенди" или "динозаври". "Легенда" е и последната песен, на която са заснели видеоклип. Повече за работата по клипа и предстоящите им музиккални изяви Наско и Славчо разказват в студиото на COOLt. 

"В условията на пандемия нямаше как да снимаме нещо по-мащабно, въпреки че имахме страхотни идеи. Текстът е по легендата за Летящия холандец. Имахме идеи за морета, плаване и подводни снимки, но се наложи да се откажем" - разказа Наско. 

Социалната изолация по време на пандемията им се отразява творчески и така се раждат много нови идеи. Именно тях въплъщават в новия си албум. За него вече имат подготвени инструментални записи и изпяти вокали. 

И въпреки че са си сложили краен срок и се надяват да успеят, Наско подчертава, че плановете във време на пандемия не могат да се спазват винаги. За песента "Пъзел" също ще бъде заснет клип, който се очаква в края на април. 

Групата има планове и за концерт и се надяват да не им "мине котка път". 

Без да са суеверни, са насрочили дата за премиерата на 13 число, който също е и 13-и за тях.  

"Като ученик най-много се радвах на контролни в петък, 13" - казва Славчо и вярва, че числото ще им донесе късмет. 

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.