Андреа Банда Банда е инфлуенсър, блогър, тв водещ, коментатор в "Преди обед", създадел на канал за кино култура, но най-важното - усмихната и позитивна жена, която, като всички нас, се опитва да събере целия си свят в една дамска чанта. 

"Аз съм жена, която има много чанти, но 4 от тях са ми любими. За някои от тях съм спестявала доста време и много им се радвам", споделя тя. 

Портмонето й обаче изглежда "безобразно". Вижте как и защо го носи - във видеото.

Снимка: Евгений Милов

Макар да развива усилено дигиталното си присъствие, в чантата й винаги има тефтер. Предпочита да планира и записва нещата си именно по стария, традиционен начин - на хартия. 

В чантата си носи и книга - малка, така че да се побере. 

"168 страници за 1 година... Чета когато трябва да изчакам някъде нещо"

Като истински инфлуенсър, със себе си винаги носи верига за телефон - за да не изпусне важния кадър, който после да сподели с феновете си. Не, верига не звучи странно! Аксесоарът всъщност е много интересен. Вижте как изглежда и как се ползва във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Тапа от шампанско за добра дикция - едва ли очаквате да видите това в дамска чанта, но Андреа си носи и това. 

А дали искате да разберете какво правят в една дамска чанта близалки, една солетка и един бадем? С усмивка инфлуенсърката ни споделя и това, а ние даваме палец нагоре за близалката. Но без да прекаляваш, Андреа! 

Какво още носи в чантата си това чаровно момиче и защо все още не е готов домът й - гледайте във видеото. 

Още интересно видео съдържание вижте на LADYZONETV.