Актрисата Лили Гелева не носи дамска чанта. Или - ако трябва да сме прецизни, прави го, но два пъти годишно. И то ако годината е високосна. 

Любопитни да разберем без какво не излиза от дома си все пак, я поканихме в рубриката ни "В чантата на..". Вместо с чанта дойде с раница. А какво извади от там, може да видите във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Лили Гелева винаги носи слушалки. А причината е доста забавна:

"Ако не съм със слушалки си казвам - "И какво сега, ще трябва да си стоя със себе си!" Слушам подкасти и музика във всяко удобно време."

Голям фен е и на готините дъждобрани. Не харесва толкова много чадърите, защото предпочита ръцете й да са свободни и "да си ги мятам под дъжда". 

Носи си и торбички за многократна употреба за плодове и зеленчуци. В подкаста си често говори за опазване на природата, почвата, пчелите и т.н. 

"Ще спестите доста найлон, което е инвестиция за здравето ви!"

Не излиза и без книга Коя чте в момента и я препоръчва - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Една много интересна лична инициатива я кара в чантата си винаги да носи и билети за театрални постановки. Не ги носи дълго, защото ги оставя на различни тайни места из София. А късметлията, който ги намери, може да отиде на постановката. С тази идея актрисата се опитва да дава повече гласност на случващото се на сцената. 

Раницата й обаче не е малка, а когато отвори другия джоб, открива - крем за зърна, конец за зъби... 

С какво още ни изненада - вижте във видеото

Още интересно видеосъдържание гледайте на LADYZONETV