"Моята чанта е пълен набор от вещи, които ще ти позволят да оцелееш, ако трябва да изкараш вечерта на някоя трамвайна спирка или пък на Витоша."

Огромна черна кожена чанта - това е аксесоарът, който носи Красимира Хаджииванова от "Майко мила". Дори леко се чудим дали думата аксесоар е подходяща в нейния случай, а в рубриката "В чантата на..." сме виждали доста чанти. 

Да ни покаже какво има в чантата си е изненада колкото за нас, толкова и за нея: "Никога не знам какво има!" 

Какво извади Красимира от чантата си - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

"Хартийка, в която е имало огромен шоколад, но аз съм го изсмукала някога по пътя на живота си. Предполагам преди 2 месеца, но си стои."

Малко по-късно намира и парче шоколад на дъното на чантата си. 

Открива и друга хартийка, в която също е имало храна. Каква точно Красита разбира, след като я помирисва. Какво е носила в чантата си - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

"Аз съм жена, която не може да ходи никъде без слънчевите си очила - във всяка чанта имам по няколко чифта, в жабката на колата също, понякога дори заспивам със слънчеви очила."

Освен очилата, Красимира изважда спирала, аспирин, кърпичка, с която си е бърсала червилото...

"Някой ден може да бъде изложена в рамка, ако бъда много известна и някой да си я купи за милиони долари. Но аз ще съм умряла вече и няма да има значение". 

Вълшебен крем с папая, който идва от Австралия, купища документи... и още.

"Имам конец за зъби. Зъби също имам."

Чантата на Красимира Хаджииванова просто е отделна вселена. Нещо, за което може да се напише роман и изданието да е поне в три тома. 

Поднасяме ви го обаче във видеото. Изгледайте го като натиснете бутона PLAY горе.

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.