"Винаги имам монети от различни държави - понякога имам дубайски-мумбайски, евро, паунди и аз не знам защо са ми в чантите. Нито един лев няма тук, само да ви вметна!"

Наталия Кобилкина - сексолог, психолог, една жена, скоро навършила 40 г., която предизвикахме да ни покаже какво носи в дамската си чанта. 

Докато изсипва монети с шепи от чантата си, вади карти за плащания, както и банкноти:

"Обичам да имам много пари до мен! Изобилие да върви!"

Снимка: Евгений Милов

Наталия гостува и в подкаста ни "Малки разговори", където говори по един от най-сериозните проблеми, които много жени имат - липсата на оргазъм. Тя сподели и как според нея този проблем може да се реши, така че дамите да се радват на повече удоволствие. 

Сексоложката не излиза от дома си и без допълнителен сет бижута - сребърни или златни. Признава, че в колата си винаги има допълнителен чифт обувки и дрехи.

Докато ни показва какво има в чантата, Наталия открива и забравена бележка, която е писала на един от семинарите си. Разгръща я, за да ни прочете какво си е пожелавала тогава - "любов и деца". 

"Всичко се сбъдва с лекота! Така че и това се случва!"

Снимка: Евгений Милов

 

Три са най-важните неща, без които не излиза от дома си и с които може във всеки един момент да реши да хване самолета за някъде. Разбира се, винаги ги носи в чантата си.

 

Кои са те - вижте във видеото. 

Открива и любимите си червила. Броят им със сигурност ще ви изненада. 

Снимка: Евгений Милов

А тук чуйте любимия виц на Наталия Кобилкина. Успях ли да ви разсмее?