Заради счупения си крак Божана Кацарова, победителката в MasterChef 2017, не ходи с дамска чанта, а с проходилка и кошница. За първото й завиждат децата. За второто могат да й завидят всички дами, които често не успяват да напъхат всичко в клъчовете си. 

Снимка: Евгений Милов

Най-фенската чанта, която ни показва, е нейно попадение от Токио - ретро модел на Louis Vuitton, за която си признава, че си заслужава да умре. Но все пак - по-добре да не го прави, достатъчно е, че вече има 16 пирона в крака след счупването. 

Снимка: Евгений Милов

Кошницата на Божана е пълна с какви ли не козметични продукти! Можем да се обзаложим, че много жени нямат такъв арсенал дори в домовете си, камо ли да ги носят със себе си. 

Олио за коса, което й се налага да ползва, след като в Survivor измила косата си със сажди. Спасява я продукт на гримьорката на Кайли Дженър. 

Снимка: Евгений Милов

"Това не е вибратор!" - предупреждава Божана, докато ни показа уред с инфрачервена светлина, който вибрира. За какво го използва - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Околоочен крем, слънцезащитен продукт и хоп! - бурканче горчица с боровинки! Да не забравяме, че все пак разглеждаме "чантата" на топ кулинар! Колко му е там човек да намери горчица, купена в Амстердам. 

Снимка: Евгений Милов

Защо Божана иска внукът й да казва "Братле, това е баба ми!" - вижте видеото. 

А ние продължаваме да ровим в кошницата-чанта и историите й.

"След като си счупих крака, мислех, че са ми направили зла магия. Потърсих в интернет леене на куршум и врачуване. Попаднах на една жена, която ми каза, че наистина имам силна, магия, която се разваля само на 13-о число от месеца. Покани ме да си вземе катинар..."

Снимка: Евгений МиловКак свършва тази чудновата история - може да видите във видеото най-горе!