За премиерата на втория филм “Отрядът самоубийци” Марго Роби заложи на бял гащеризон от последната колекция на Chanel Resort 2022.

Снимка: Getty Images

Горнището, съчетано с прозрачна бяла тениска с дълъг ръкав, включваше драпирана материя, която се увиваше около тялото, както и перлени акценти във формата на сърце. Актрисата допълни тоалета с подходящ чифт обеци с перли във формата на сърце и тънък колан със златна верижка, акцентиран с перли, също от Chanel.

За обувки актрисата избра сандали модел Lotta на нашумелия български бранд By Far. Обувките с бяла кожена горна част допълваха бляскавата й визия. Със завръщането на социалните събития и нощния живот сандалите на висок ток са все по-предпочитани. 

Обувки, обувки, обувки

By Far е българска марка за обувки, създадена от сестрите близначки Валентина Безуханова и Сабина Гьошева и тяхната близка приятелка Деница Бумбарова. 

“Ако не можеш да го намериш, направи си го!” е философията, която стои зад българския бранд. В търсене на перфектните обувки и аксесоари трите дами решили да вземат нещата в свои ръце и сами да ги създадат. Водени от любовта към модата, но и с отговорност към околната среда, българките проучват етични модни марки и намират агент в България, който събира остатъчни платове от първокласни италиански фабрики. Обувките и аксесоарите им са не просто модерни, а и част от устойчивата мода. 

Благодарение на социалната платформа Instagram брандът успява да достигне и улиците на Ню Йорк. Той е известен и със своите чанти. Не се учудвайте, ако видите българската марка в профилите на Кайли и Кендъл Дженър, Бела и Джижди Хадид, Ирина Шейк.