Гардеробът на Меган Маркъл вероятно се оценява на стотици хиляди долари и в него със сигурност има дизайнерски тоалети – от любимите й Oscar De La Renta, Givenchy, Carolina Herrera до Ralph Lauren, Dior и много други марки, за които всяка жена си мечтае. Да се обличаш елегантно е лесно, когато имаш пари, вероятно си казват повечето от вас. Да, и ние смятаме така, но когато човек има усет към естетиката, може да сътвори чудеса и с най-обикновена рокля от мола.

Ето я и нея – роклята, която е класическа, изчистена и е един от най-големите трендове тази година. И със сигурност не струва колкото 6 минимални заплати в България!

Снимка: Getty Images

ОЩЕ СНИМКИ РАЗГЛЕДАЙТЕ В ГАЛЕРИЯТА

Черната рокля риза, която Меган Маркъл облече по време на спортното събитие за ветерани Invictus Games в Германия, чийто патрон е принц Хари, направи истински фурор.

Тоалетът в черно струва 56 долара и е на американския бранд Banana Republic. Той е широко разпространен в Щатите и може да се намери почти във всеки мол или търговска улица.

Снимка: Getty Images

Тоалет е с миди дължина, с плисирана долна част и беше съчетан от херцогинята на Съсекс с черен колан, който подчертаваше талията й, както и класически черни обувки на ток. Семпло, но изискано, нали?

Снимка: Getty Images

Разбира се, Меган Маркъл знае, че присъствието на гала вечер изисква по-елегантен и запомнящ се тоалет, какъвто херцогинята бе подбрала за закриващата вечер на игрите за ветерани. Изумрудената кожена рокля с флорални елементи я направи звездата на вечерта.

Тази рокля струва 798 долара и беше допълнена с обувки на ток в телесен цвят.

Снимка: Getty Images

Вижте колко елегантна може да бъде харцогинята и в лилаво:

 ОЩЕ СНИМКИ РАЗГЛЕДАЙТЕ В ГАЛЕРИЯТА