Никол Шерцингер сложи пръстени с кристали на български дизайнери за участието си в популярно ТВ шоу, в което тя е част от журито. Бижуто е с марка On Aura Tout Vu, зад която стоят двама българи, живеещи във Франция. Ливия Стоянова и Ясен Самуилов вече 20 години имат своя дизайнерска къща.

Снимка: Оn aura tout vu"Пръстените, които Никол носи за шоуто са от нашата перманетнта колекция Heritage. Те са с кристали Swarovsk, месинг и сребърно покритие. Скоро те ще могат да се купят в онлайн бутика ни. Най накрая успяхме да намерим време да се занимаем и с него. В момента одготвяме нашата колекция кутюр и една колекция аксесоари за Мулен Руж", споделиха за Ladyzone.bg от дизайнерската къща.

Пръстенът, който Шерцингер добави към тоалета си, е обсипан с кристали. Тя го комбинира с впечатляващ тоалет с бяло боди (Hakan Akkaya) с високи подплънки на раменете и мрежест чорапогащник (Wolford tights). Стилистът на предаването Джесика Пастир споделя, че Никол обича драмата и затова са търсили визия, с която да подчертаят драматичния образ. "Бялото й стои много добре", допълва стилистката. Всеки елемент от тоалета й е бил предварително селектиран и избиран независимо един от друг.

Всъщност това не е първият път, когато певицата избира българските дизайнери. За финала на друго музикално предаване тя направи специална поръчка към модната къща за облекло, отразяващо истинската й личност.

Други големи звезди, избирали марката на българите, са Мадона, Бионсе, Ники Минаж, Наоми Кембъл, Лейди Гага. Фотосесии с техни дрехи и бижута имат Хелън Мирън, Джоди Хърш, певицата Лизо и др. 

 

Кой стои зад  On Aura Tout Vu

Ливия Стоянова завършва школа по изобразително изкуство в София, след което училище за изящни изкуства в Париж. Представя творбите си във Франция и си сътрудничи с галерии за съвременно изкуство в Париж.

Ясен Самуилов завършва училището за приложни изкуства в София, след което школа по изобразително изкуство във Версай. Част от екипа е и португалецът Андре де Сасо Песоа, чиято специалност са бижутата.

Характерно за марката е, че нарушава кодовете, установени от Haute Couture и точно това им печели слава. Днес марката се представя всеки сезон по време на Седмицата на висшата мода в Париж, а също така се развиват и в други области като аксесоари, парфюми, костюми и сценография за балет и спектакли. Техни костюми и аксесоари използват и артистите в Мулен Руж.

Какво още свързва Никол Шерцингер с България: