Вчера, на своя 40-ти рожден ден, Меган Маркъл направи първата си видео поява след раждането на Лилибет в началото на юни.

По време на разговора с комедийната актриса Мелиса Маккарти („Шаферки“) херцогинята на Съсекс бе с две златни колиета на Logan Hollowell, чрез които по деликатен начин показа, че децата й са винаги близо до нейното сърце.

Едното бижу изобразява зодиакалния знак на 2-годишния й син Арчи (Телец), а другото – зодията на Лилибет Даяна (Близнаци), която вчера навърши два месеца.

Децата присъстваха в 2-минутното видео и под друга форма – видяхме техни снимки на бюрото на Меган Маркъл.

Снимка: ARCHEWELL.COM

Чрез видеото херцогинята на Съсекс обяви инициативата си 40x40. Нейната задача е да се окуражат хората по света да отделят 40 минути, за да помогнат на жените при завръщането им на работа. За целта Меган Маркъл е помолила 40 известни спортисти, артисти и световни лидери да участват с 40-минутно менторство по темата. Сред тях изпъкват имената на Адел, Дийпак Чопра и Стела Маккартни. 

През последните две години десетки милиони жени са напуснали работата си, най-вече заради пандемията. „Чрез инициативата искаме да помогнем на жените върнат доверието в собствените си сили“, се казва в официалното съобщение на фондацията Archewell.

Разбира се, един от най-забавните моменти във видеото е, когато на прозореца се появява принц Хари и започва да жонглира.

Етървата на Меган – Кейт Мидълтън, също има няколко колиета, чрез които почита трите си деца – Джордж (8), Шарлот (6) и Луи (3).

В средата на юни тя се появи с колие на Daniella Draper, изобразяващо Луната, върху което са изписани инициалите на децата й.