6-седмичната почивка на Меган Маркъл и принц Хари свърши и двамата заедно с Арчи се завърнаха в Лондон, за да поемат задълженията си като част от британското кралско семейство. Първата публична изява на кралската двойка през 2020 година беше на 7 януари, когато херцозите на Съсекс посетиха Canada House в Лондон, където се срещнаха с Джанис Шарлет – върховния комисар на Канада във Великобротания, за да благодарят за топлото канадско гостоприемство и подкрепата, която са получили по време на престоя си там.

Снимка: Getty Images

Изявата на кралската двойка се очакваше с голямо нетърпение от феновете и медиите на Острова. Меган Маркъл и принц Хари изглеждаха свежи и в добро състояние на духа. За събитието херцогинята на Съсекс беше подбрала топли нюанси на кафявото – вълнено поло и сатенена пола с дължина под коляното и двете от достъпната марка Massimo Dutti, палто Reiss в по-светъл неутрален нюанс, както и кадифени обувки на ток.

Снимка: Getty Images

Сочената за модна икона Меган обаче не беше направила най-добрия избор що се отнася до полата и полото. Плътната прилепнала материя на пуловера с висока яка й изигра лоша шега и на излизане от Canada House се видяха петна от пот под мишниците на херцогинята.

Снимка: Getty Images

Полата също не беше най-удачна за случая, тъй като сатенът е претенциозна материя, която лесно се мачка – нещо, което очевидно се беше случило по време на работните ангажименти на двойката.

Снимка: Getty Images