Повечето известни личности се отдадоха на купони и активна почивка по празниците, публикувайки в социалните мрежи и правейки ни съпричастни с морските или планинските си изживявания.

Със сигурност някои от звездите са искали да останат под прикритие, за да празнуват като обикновени хора, но когато си Никълъс Кейдж, това просто няма как да се случи.

Актьорът е посрещнал Нова година в английски пъб в провинциалното графство Съмърсет, където учудени посетители на заведението не можели да повярват на очите си. 55-годишната легенда на Холивуд е почерпил всички в пъба, а един от изумените и невярващи на очите си клиенти споделил новината в Reddit, придружена от снимка като доказателство.

На 1 януари Меган Маркъл и принц Хари изненадали двама влюбени на остров Ванкувър в Канада. Двойката се опитвала да си направи селфи, докато се разхождала в гората, когато учтива дама предложила услугите си да ги снима. Жената първоначално не разпознала кой стои зад камерата, а познала колежката на Меган Маркъл от сериала „Костюмари“ Абигейл Спенсър, която била на разходка с кралското семейство. След това осъзнала, че кадърът бил заснет от познато на целия свят лице – самата херцогиня на Съсекс – Меган Маркъл. Заедно с Меган, Хари и Абигейл имало и две кучета.

Ако вие се излежавахте на 1 януари и цял ден кроихте планове как да щурмувате хладилника и кой филм да гледате след това, то някои други хора, чиято кариера разчита изключително на добрия външен вид, тренираха здраво. Хю Джакман избра именно да се поизпоти в първия ден от новата година. Актьорът беше забелязан в Ню Йорк да прави кратка загрявка, след което последва сутрешен крос.

А след коледните и новогодишни подаръци и шеметно обикаляне по магазините, едва ли ви е идвали на ум точно на 1 януари да се развихрите с шопинг. Точно това направиха Орландо Блум и Кейти Пери, които бяха забелязани да обикалят в Аспен с огромни торби с покупки и да опитват вкусотии в местна пекарна.

Снимка: profimedia.bg

Снимка: profimedia.bg