Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл отбелязаха новата година със сладка снимка на порасналия си син - 7-месечния Арчи Маунтбатън-Уиндзор, който е в прегръдките на известния си баща. На фотоса Арчи е екипиран за зимните условия с яке и шапка с ушички, докато принц Хари го гледа, усмихвайки се.

Кадърът е част от компилация от снимки, които показват най-запомнящите се моменти от 2019 година за херцозите на Съсекс, представени под звучите на песента “Clocks” на Coldplay.

“Желаем на всички вас щастлива нова година и ви благодарим за подкрепата. Надяваме се, че 2020 ще донесе на всеки от вас здраве и щастие!“, гласят пожеланията, които Меган и Хари отправиха на своите последователи в Инстаграм.

Сладкият нов кадър на едно от най-известните бебета в света помогна на херцозите на Съсекс да достигнат рекордните 10 милиона последователи точно на Нова година. С отбелязването на това кръгло число Меган и Хари гонят по петите профила на Кейт Мидълтън и принц Уилям, който е следен от 10,6 милиона души.

Коледните и новогодишни празници бяха повод херцозите на Съсекс да споделят със света и още един умилителен кадър на малкия им наследник, който беше разпространен като коледната картичка на семейството.

А годината за Меган и Хари беше наистина шеметна. След като в края на 2018-а съобщиха, че са в очакване на дете, първите месеци от 2019 година всички медии следяха нарастващото коремче на Меган. На 6 май тя роди, а два дни по-късно Арчи беше официално представен пред света. По-късно през годината кралската двойка обяви, че започва съдебна битка срещу английски таблоид, който публикува лично писмо, писано от Меган и адресирано до баща й Томас. Малко след това двамата участваха в документален филм, в който говориха открито за предизвикателствата на кралския живот. Известното кралско семейство реши тези коледни празници да се отдели от останалата част от фамилията и да ги посрещне с майката на Меган в Канада.