Снимката за коледната картичка на Меган Маркъл, принц Хари и 7-месечния им син Арчи е направена от актрисата Джанина Гаванкар – приятелка на Меган от времето, когато все още не бе кралска особа и играеше в сериала „Костюмари“.

Това е първата коледна картичка на младото семейство след раждането на детето им и очаквано пълзящият Арчи привлече най-много внимание.

Медиите веднага издириха кашмирения пуловер на бебето и обявиха, че той е на марката Boden и струва 105 долара.

Сладкото бебе, родено на 6 май т.г., бе споменато и от кралица Елизабет по време на коледното й обръщение към нацията. „Двеста години след раждането на моята прапрабаба кралица Виктория с принц Филип бяхме щастливи да се сдобием с осмо правнуче“ – заяви Елизабет Втора на 25 декември.

В търсене на сензации някои британски таблоиди разпространиха версията, че коледната картичка е преминала през дигитална обработка и попитаха защо лицето на Меган е на фокус, докато принц Хари не е.

Наложи се лично 39-годишната Джанина Гаванкар да обяви, че няма никаква специална обработка на кадъра.

“Горда съм, че направих коледната картичка на едни от най-добрите си приятели. Нека се върнем към духа на Коледа и оставим настрана злобата“ – написа актрисата по адрес на жълтата преса.

Вашето семейство направи ли си коледна картичка?

Снимка: Getty Images