Романтичен жест е да предложиш на любимата си брак с пръстен за 5 милиона долара и то на Свети Валентин. Още по-задушевно става, когато дамата на твоя живот каже ДА. Точно това се случи с Орландо Блум и Кейти Пери, които се сгодиха на 14 февруари. До тук нищо кой знае колко различно от обичайните холивудски истории. НО, когато си известен и животът ти се следи изкъсо от фенове и медии, трябва да си изключително внимателен с изборите, които правиш.

 


Нали си спомняте пръстена, с който актьорът предложи на певицата – във формата на цвете с голям розов камък в средата?

 

 

 

Е, той се оказа едно голямо дежавю, защото това е вторият пръстен, с който Орландо иска да свърже живота си със своя любима. Обърнете внимание на първия, с който той задава въпроса на първата си съпруга, модела Миранда Кер, през 2010 година.

Снимка: Getty/Instagram

Дизайнът е идентичен – във формата на цвете, а най-съществената разлика, която откриваме, е в цвета на скъпоценния камък, който се намира в средата на бижуто – Кер получава такъв с бял диамант.

Снимка: Getty/Instagram

Снимка: Getty/Instagram


Както споменахме вече, годежният пръстен на Кейти Пери е оценен на 5 милиона долара. Дори и не искаме да си представяме как би се чувствала Миранда Кер, ако нейното украшение е с по-малка стойност! Тя пък е щастливо омъжена с дете, така че нея не я мислим.


Още по-интересно е, че двата пръстена се доближават максимално по външен вид до едно много известно бижу, което всички знаем как изглежда – това, с което принц Уилям предложи на Кейт Мидълтън и което е било на покойната принцеса Даяна.

Снимка: Getty/Instagram