За стила на Дженифър Анистън няма сезони. Тя просто е перфектна по всяко време на годината.

За много жени обаче есента е изключително модно предизвикателство. Сутрините са студени, на обяд става топло, привечер пак захладнява и въпросът какво да облека сякаш е по-сериозен от всякога.

Формула за идеално есненно облекло

Наскоро актрисата беше забелязана на улицата в Ню Йорк със съчетание от изрязано сако върху пуловер. Визията й бе завършена с чифт леко разкроени индигови дънки.

Снимка: Getty Images

С този тоалет тя беше забелязана в новия сезон на The Morning Show. Изключително голям е шансът Анистън да не е избрала сама визията си, но пък да се е вдъхновила за избора в ежедневието си. 

Кожената Дженифър Анистън

Актрисата е идеалният пример, че когато намерите аутфит, с който изглеждате и се чувствате добре, си струва да се придържате към идеята. Анистън, както на червения килим, така и извън него, си остава привърженик на дрехите от кожа. Показва, че кожата може да бъде идеален съюзник за лятото, но и безпогрешнен избор, когато настъпят студените дни.

Снимка: Getty Images

Няма да сгрешите, ако заложите на комбинация от по-къси дрехи със затворени деколтета или такива с дълги, обемни ръкави. Добър избор е рокля тип мида с асиметрично деколте. 

На какво залага Анистън за перфектната си прическа?

Любимите на всички есенни пуловери за съжаление често наелектризират косата. Сезонът на  синтетичните материи не е благоприятен за нейния вид. 

Актрисата притежава собствена линия с продукти за грижа за косата.

Снимка: Getty Images

Ето какъв е съставът им и как облекчават ежедневното наелектириране:

  • Семена от чиа. Той помага за възстановяване на съществуващи и предотвратяване на бъдещо увреждане на косъма.
  • Бамбукова есенция. Това е укрепваща съставка, която помага за устойчивостта на продуктът й.
  • Екстракт от дрожди, който помага за образуването на топлинен защитен щит за косата.
  • Екстракт от лимон  – за гладкост и блясък. 

В кои продукти се кълне Анистън?

Актрисата не винаги разкрива тайните си за красота, но от време на време споделя своите най-добри избори в грижата за кожата си.

Дженифър не може да излезе без „Gold Sculpting Bar“ на професионалния гримьор Дженифър Демпси. Той помага за тонизиране, повдигане и контуриране на кожата. Също така е чудесен за съживяване на уморената, подпухнала кожа около очите. 

Витамини, колаген, добавки

Дженифър е голям фен на витамините и хранителните добавки. Това са продукти за поддържане на здрава коса, кожа, нокти и стави.

Анистън преди време разкри, че нейната рутина включва добавяне на колаген в кафето или смутито.

Да се приземим отново в България и да видим как изглежда един от най-красивите ни градове през есента: