Тя е една изключително красива дама, която прекосява въздушното пространство от Барселона до София, за да бъде част от "Малки разговори" днес. Ванеса Кьосина има мечта – да живее в пет различни страни и това вече е реалност. Досега тя е живяла в Лондон, Шанхай, Токио, а към момента в Барселона.

Снимка: Евгений Милов

Ванеса избира да завърши образованието си в Испания, защото културата и хората там й допадат. Самата тя обаче не изключва възможността някой ден да се установи в България отново. Младата дама споделя за живота извън родината и съчетаването на полезните навици: „Там не се разсейвам. Всичко се случва по час. Имам си график през деня“.

Всеки инфлуенсър, който иска да се развива, трябва да е навсякъде – във всички актуални мрежи, смята Ванеса, която се интересува много и от маркетинг. Започва в Инстаграм, след това преминава къв ТикТок и накрая прави канал и в YouTube.

Работи от вкъщи затова предпочита да тренира във фитнеса. Има бранд за ластици за тренировки.

Снимка: Евгений Милов

Идеята за Рич Бич

Ванеса е под карантина в Лондон по повод своето дипломиране. Тогава тя е на почивка там и започва да качва видеа. Под едно от тях получава коментар, който гласи „рич бич“.

Много от последователите на Ванеса не вярват, че тя няма човек, който да поддържа начина й на живот като Рич Бич. Всъщност инфлуенсърката намира подкрепа в лицета на семейството си.

„В Tik Tok иронизирам света на инфлуенсърите с милиони последователи. Показвам начина им на живот, който те водят благодарение на своите спонсори“.

В публикациите си като Рич Бич най-често среща т.нар. хейт, а по повод видеата си от фермата, полето и селото, тя получава подкрепа и признателност.

"Аз съм едно нормално момиче, израснало на село. Родена съм в град Вълчедръм, но той е много малък, като село. Родителите ми са занимават със земеделие и животновъдство", разказва ни тя.

Снимка: Евгений Милов

Грижа за себе си - любими продукти

Тя се бори с акнето около 5 години. Красавицата споделя: „Нямаше кой да ми каже какво точно ще ми помогне. Аз сама се излекувах с проба – грешка. На мен това ми е болна тема, защото знам колко това влияе на една жена и на самочувствието й, когато кожата й не е перфектна“.

Слънцезащитата за Ванеса е е задължителна.

Повече за Ванеса Кьосина чуйте във видеото или слушайте в Спотифай

  • Д-р Паула Лозанова: Оставяме старостта да настъпва с красота и обгрижваме пациентите отвътре навън
  • Диана Дафова: Използвам само натурална козметика
  • Мария Бойчева от "40 седмици": За лятото залагам на продукти, които намаляват лъщенето и омазняването на кожата
  • Кои са храните, които пазят кожата ни от изгаряне
  • Пяна за лице със слуз и хайвер от охлюви - защо да заложите на такъв продукт
  • 3 приятни летни активности, които помагат в борбата с целулита
  • Не можете да преборите целулита? Испанска иновативна система може би е вашият отговор
  • Маги Сидерова: От 20-годишна не пека лицето си на слънце, тялото - може!
  • Как да се предпазим от слънчевата алергия - съвети от дерматолог
  • С грим на плажа? Защо не! Вижте как стъпка по стъпка