Гостуванията на журналистката на bTV Цвети Балбанова и на актьора Петър Байков си припомняме днес в "Най-доброто от Малки разговори".

Цвети ни гостува малко след завръщането си от Украйна, където я свари началото на руската инвазия.

Вечерта на 23-и февруари Цвети и оператора Александър Осиченко заспиват с мисълта за предстоящия ден, в който имат уговорени интервюта и снимки, за да разкажат за покачващото се напрежение в страната.

Сутринта алармата събужда Цвети в 5:30 - по-малко от час след началото на военните действия от страна на Русия. “Първото нещо беше да си отворя лаптопа - то е рефлекс - нали след малко ще съм на живо в ефира на бТВ. Прочетох какво се е случило. И хем бях в шок, хем доста бързо осъзнах какво означава това”, разказва тя.

Актьорът Петър Байков представи американско-българската продукция "Пътешественикът", в която озвучава всички роли.

Самият филм носи посланието да бъдем по-отворени към доброто, да следваме правия път особено да покаже и на децата в ранна възраст, че следвайки сърцето си и правия път винаги ще получим нашите мечти. Или ако не ги получим веднага, то с времето и вървейки така по правия път, ще получим доброто”, потвърждава младият актьор за новата лента. Тъй като чувства посланието на историята изключително близо до себе си, решава да озвучи главния герой Християн със собствения си глас.

Още от Малки разговори вижте тук: