Тя е Нели Георгиева и казва за себе си, че е жертва на пластичната хирургия. Има 5 ринопластики, маха гръдните си импланти след 8 г. мъка, започва да губи зъбите си след неправилно сложени естетични коронки.

Всъщност това може да е всяка от нас. Всяка жена, която мечтае да е малко по-красива, с по-голям бюст, с по-красива усмивка, с повече харизма и чар. Стремейки се към красота и младост, често прибягваме до услугите на естетичната медицина. Но какви опасности крие това?! Една красива жена гостува в подкаста ни "Малки разговори"

Слушайте разговора ни и в Спотифай.

 

Всичко започва, когато била тийнейджърка. 

"Прецених, че не харесвам носа си и първата ми операция беше ринопастика на 18 г. Тогава нямах достъп до информация или много пластични хирурзи. Видях един, който се рекламираше доста усърдно, и се доверих на него. При заздравителния процес моят нос зарастна на ляво."

Това я праща в "дебрите на депресията". Защото когато си млад и несигурен, не знаеш как да се справиш с такова предизвикателство. Следват още 2 неуспешни операции, докато накрая Нели не заминава в чужбина. 

Какво обаче й се случва там - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Сега тя изглежда повече от атрактивно. Но минава и през още трудности и болка. 

За да подобри визията на бюста си, слага импланти. Това поставя началото на нов кошмар - оказва се, че са канцерогенни.

През 2019 при рутинен преглед на мамолог се установява руптура на левия имплант. Това я поставя пред ново предизвикателство.  

За ада, през който Нели минава, за тайните и страховете на хората и за Асоциацията на пациентите на естетичната медицина - гледайте във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV