Нежна и автентична. Фина наслада на сетивата – такава е Ива Янкулова, такъв е гласът й, когато слушаме новото й парче с група "Молец" - Chet Baker.

Любовта, която влага във всеки от проектите си като музикант, модел или актриса, ни провокира да я поканим като пръв гост във февруарската ни тема "Обичам се". 

"Страст - ако играем на асоциации, това е първата дума, която ми изниква, когато чуя любов". 

Защо я вдъхновява едно "мъжко" стихотворение, къде откриват страхотния зелен буик от клипа и има ли си гадже  - гледайте целия разговор във видеото. 

Слушайте ни в Спотифай или ни последвайте в канала ни в YouTube.

Когато Ива се появява в студиото - и двете ахваме!

Оказва се, че за срещата ни сме избрали рокли с еднакъв цвят, от идентична материя, достатъчно провокативни, че да се зачуди човек на този общ вайб. А това, вярвам, е добро начало! 

Снимка: Евгений Милов

НАЙ-МНОГО ЛЮБОВ В МОМЕНТА ВЛАГАМ В МУЗИКАТА!

Парчето "Chet Baker" на YVA и МОЛЕЦ е по едноименното стихотворение на Иван Ланджев. Текстът е за нещастна любов, в която героите често слушали плочи на американския тромпетист Чет Бейкър. Клипът завършва с позитивно намерение, макар с тази любов по истински случай да не е било така. 

"Много артисти пишат по истински случаи, но не всички пишат толкова добре. Аз я усетих по мой си начин. Беше любов от пръв поглед. Това много мъжко стихотворение няма логика жена да се занимава с него. Но... аз го усетих веднага, че е по специално. И точно заради този усет, знаех, че е правилно."

Ако трябва да пресметне любовта, която в вложила в това парче, количеството би било поне литър. 

Любов, интуиция или чиста случайност, не знаем какво, но нещо специално ги отвежда в един гараж в  квартал "Левски Г". Именно там откриват зеления буик, който няма как да не ви направи впечатление в клипа. Вижте специалния номер на колата във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Стилистът на клипа прави всички нейни визии специално за нея. Фраза на Кърт Вонегът "кехлибарът на момента", вплетена в стихотворението, го вдъхновява всички използвани бижута да са... кехлибарени. Към цвета има препратки и в една от роклите на Ива, както и цялостната винтидж визия. 

Клипът завършва с положително усещане, както и голяма част от любовните връзки на Ива. 

"Много ми е хубаво да оставам приятелка с минали любови. Умея го!"

Снимка: Евгений Милов


Част от това минало на певицата е актьорът Бойко Кръстанов. Преди години двамата били заедно, но отношенията им отдавна са приключили. Не успява да ги спаси дори романтична вечеря изненада, която той й подготвя пред блока, в който живее. 

"Когато тази вечеря се случи, с Бойко вече бяхме в не много добри отношения. Това беше опит за спасяване. На теория звучи много романтично, но... Съседите се показаха, снимаха отгоре. Той беше викнал цигулар, имаше келнер. Аз не обичам толкова показни неща, но оценявам - беше мило."

Успяват да подобрят отношенията си отново 10 години след тази случка: "На един купон Бойко ме хвана за ръка и ми каза - "Иве, от 10 г. искам да си поговорим"

Снимка: Евгений Милов

Друг интересен мъж в живота на Ива е принц Хари. Срещат се в Лондон, в двореца Кенсингтън, в клуб в на един входовете му. 

"Дойде на масата ни, говорихме си. Стори ми се много красив и висок." 

Защо обаче Ива не успява да заеме мястото на Меган Маркъл в сърцето му - гледайте във видеото.

На 14 февруари чаровната блондинка ще представи новата си песен "Call it a night" - песен за разбито сърце по лична история. Къде още може да чуете гласа й и да я видите - ще разберете, ако изгледате целия подкаст. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.