Последната филмова роля на актьора Бойко Кръстанов е в сериала "Съни бийч" на bTV. Той се завърна в ефир, след като пандемията спря излъчването му неочаквано. За ролята му на Гомес, пътешествията и кандидатстването за НАТФИЗ Бойко Кръстанов споделя повече в "120 минути". 

"Сериалът доста спечели от това, че снимахме извън София. Бяхме малко като на лагер край морето. Всички бяхме на едно място - режисьори, оператори, актьори. На някой ако му хрумнеше идея, веднага я споделяше и се обсъждаше. Екипът на този сериал е супер! Предстои заснемането и на втори сезон", разказва актьорът. 

Снимка: bTV Media Group

Героите в сериала "Съни бийч" са млади хора, които са много различни. 

"Мисля, че всеки много добре си пасна на ролята. Колегите ми в сериала са много интересни хора. Спойката между нас по време на снимките си личи."

Истинските му приятели в живота също са много. 

"Смея да кажа, че имам истински проятели, които ценя и им се доверявам за съвети и мнение" - с увереност говори той. 

Решава да стане актьор, когато братовчед му Димитър Илков се включва като статист в снимките на филма "Троя" с Брад Пит.  

"В девети клас отидох на школа в НАТФИЗ и ми стана много интересно. След 12. клас кандидатствах и ме приеха. Бях си решил, че с това ми се занимава. Беше интересен период от живота ми. Много стресово!"

От кандидатстването си спомня с подробности четвъртия кръг, на който се проваля жестоко.

"Имаше задача етюд риболов. Аз не ходя на риба, дори не знаех какво значи етюд. Станах, хванах въображаема въдица, и въображаемо куфарче... и започнах да ходя. По едно време се спрях, погледнах на горе и казах - "Ми, то задаваля дъжд, аз ще си ходя". Цялата комисия избухна в смях."

И след този не добре изигран етюд с риболов не започва да ходи за риба.

Не спира обаче да пътешества. Най-далечните точки, до които е стигал, са Азия и Южна Америка. Бил е в Куба, Колумбия, Виетнам и Камбоджа. 

Цялото предаване "120 минути" гледайте на btvplus.bg