Александра Гърдева има прелестна усмивка, един мъж се опита да й подари роза, а тя му отказа и си тръгна от най-романтичното риалити, заявявайки своята твърда позиция. "Алекс от "Ергенът" – така накратко я наричат много хора. Но всъщност тази млада жена е много повече и в подкаста "Малки разговори" успяваме да надникнем по-дълбоко в личния й свят.

Александра е психотерапевт и в "Месец на майката" с нея си говорим за връзката майка и дъщеря, за енергията на жените, травмите и не на последно място как жените да имат достатъчно самочувствие, за да направят правилния избор. 

Целия разговор може да слушате в Спотифай. Абонирайте се и за канала ни в You Tube. 

"Имам изключително силна връзка с моята майка. Тя е била главно действащо лице в моето семейство."

Майката на Алекс е и човекът, който я чака в хотела, когато тя си тръгва от "Ергенът". Припомняме, че Алекс не прие розата от Виктор и напусна предаването, след като между нея и Виктория се завихри скандал. 

„През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза" - тоива бяха последните й думи към Виктор. 

Снимка: Евгений Милов

Как майка й приема новината, че Алекс ще участва в Ергенът и какви съвети й дава - вижте във видеото.

В живота си има сестра, която е по майчина линия и брат - по бащина, когото открива наскоро.

"Със сестра ми сме породени и винаги е имало битка за внимание. Тя ме е стимулирала да покажа своите силни качества. и двете сме спортистки. На състезание правех чудеса, за да докажа, че и малкото е добро."