За младата актриса Емили Кери ролята в хитовия сериал „Домът на дракона“ не е първата, но без съмнение е най-голямата. Актрисата играе ролята на млада кралица, но тъй като това е част от света на „Игра на тронове“, ѝ се налага да участва и в секс сцени. И то с два пъти по-възрастен човек.

Снимка: Getty Images

В една от сцените кралица Алисън прави секс със съпруга си. Тя лежи неподвижно и очевидно не изпитва удоволствие, докато по-възрастният мъж (в ролята Пади Константин) я обладава. Тази сцена е изпълвала с ужас актрисата.

„Бях изплашена, защото до този момент не бях срещала Пади и не знаех колко забавна ще направи сцената“, разказа тя. „Всичко, което знаех, беше, че ще бъдем само аз и един 47-годишен мъж.“

Снимка: Getty Images

ЗА РОЛЯТА НА ИНТИМНИТЕ КООРДИНАТОРИ ВЪВ ФИЛМИТЕ

За да бъдат заснети сцените по-лесно, всичко е било контролирано от интимен координатор, който е казвал на двамата актьори какво да правят.

„Това, че имаше интимен координатор, който да обяснява всичко директно, помогна нещата да не бъдат странни“, разказа Емили Кери.

Снимка: Getty Images

Не всички в киноиндустрията обае са съгласни, че такъв човек е необходим. Актьорът Шон Бийн, звезда от първия сезон на „Игра на тронове“, сподели, че според него това само разваля сцената.

„Някакъв човек ти казва какво да правиш и къде да си слагаш ръцете“, възмути се актьорът. „Струва ми се, че това ще развали естествения начин, по който влюбените се държат.“

Снимка: Getty Images

Самият Шон Бийн обаче няма нито една секс сцена в „Игра на тронове „ – един от малкото актьори, ощетени в това отношение.