Бразилката Жизел Бюндхен с нова фотосесия и разказ за живота си.

Повече от десетилетие Жизел бе в списъците на "Форбс" за най-високоплатени модели в света. Дори след като през 2009 г. тя се премества в Бостън, където се омъжва за Том Брейди и фокусира върху семейството, тя продължава да бъде сред най-търсените имена в модния бранш.

Двамата имат син (на 14 г.) и дъщеря (на 11), но се развеждат през октомври 2022 г.

Жизел си припомня детството и как тя и петте й сестри са били учени никога да не изхвърлят храна.

"Ако в неделя приготвяхме барбекю, в понеделник всички остатъци от месото се използваха за arroz carreteiro - ориз и месо, смесени с лук и домати", казва тя и допълва: "Всичко, което съм научила като дете, все още е в мен. То не се променя. До голяма степен причината да съм в безопасност беше, че ценностната ми система беше много силна."

В края на 90-те тя живее в Щатите и режима й чувствително се влошава: храни се с пица, цигари, кафе и вино.

Тогава работи по 350 дена годишно и това е бил единствения начин да се държи в тонус през деня и да може да заспива нощем.

Днес Жизел се храни изключително здравословно.

Тя дори искала да мине на веганска диета заради любовта си към животните, но страдала от хранителни дефицити.

Позволява си минимални количества месо, които подбира внимателно. "Искам да живея възможно най-дълго, чувствайки се възможно най-добре, но за да постигна това, трябва да бъда внимателна", казва Бюндхен. "Можете да имате всички пари на света, но ако нямате здраве, не можете да си го купите".