Жизел Бюндхен разкри интимни подробности за развода си със звездата от NFL Том Брейди в интервюто за CBS News Sunday Morning. 

Какъв е животът ѝ след това? Какво пожела тя на бившия си? 

 

 

Красивата моделка споделя, че нещата са се развили по-добре за нея, отколкото някога си е представяла. 

"Поглеждам към живота си и не бих искала да е по друг начин. Не бих променила абсолютно нищо."

Попитана за развода си, тя споделя, че това в никакъв случай не й е било мечта: "Но мисля, че просто трябва да приемеш, че не може всичко да си остане като в 20-те ти години. Понякога растете заедно, понякога се разделяте."

Снимка: Колаж: LadyZone.bg

"Той е бащата на децата ми. Така че винаги му желая най-доброто."

Бившата двойка има две общи деца- 13-годишния Бенджамин и 10-годишната Вивиан. Двамата се грижат и за сина на Брейди от бившата му приятелка Бриджит Мойнахан, както и за 16-годишния Джак.

"Толкова съм му благодарна, че ме дари с прекрасни деца", сподели Жизел. "И мисля, че когато една врата се затвори, други се отварят."

Но не всички нейни коментари за развода са положителни. В интервю за People родената в Бразилия моделка признава, че това е била година на значителни промени за нея. 

"Дойде ми твърде много, във всяка област на живота ми."

Според нея, когато се чувства добре, тя е и по-добра майка, по-добър приятел, по-спокоен е, по-търпелива, по-любяща и укрепнала. Не можете да се чувствате виновни, че слагате себе си като водещ приоритет. Защото ако вие сте болни, всички ще са наранени".

Как се отразява раздялата в семейството на децата - вижте във видеото.