"Не може да имаш сериозна връзка с някой, който е непоследователен" - на този коментар в Инстаграм Жизел Бюндхен отговори с емоджи ръце, сключени в молитва. Бразилският модел е пред развод със съпруга си. 

Тя и играчът на американски футбол, за които от няколко месеца се говори, че се разделят, са наели отделни адвокати, пише "Пийпъл". 

ЛИПСА НА СЕКС И НЕ САМО

Липсата на секс е една от възможните причини за раздялата на двамата, пише beachgrit.com. 

Според списание Radar причината за раздялата е, че "отношенията на двамата са студени като лед". Източници на изданието, близки до куотърбек на "Тампа Бей Бъкейнърс", твърдят, че "Жизел е супермодел със суперсексуално желание и е казала на приятелите си, че има нужда да получава повече от своя американски съпруг".

Снимка: Getty Images

Много хора биха счели това за абсурдно, тъй като Жизел е една от най-красивите жени на света. Тя участва в първото си шоу като ангел на Victoria's Secret през 2000 г. Носи сутиена Fantasy за 15 млн. долара, който е вписан в "Световните рекорди на Гинес" като най-скъпото бельо, правено някога. 

Снимка: Getty Images

 

Посланието за "непоследователност" със сигурност е интересно. Мнозина смятат, че Том е "непоследователен" в ангажимента си към семейството - той първо сподели, че се оттегля от футбола, а после обяви, че отново ще играе.

Не липса на секс, а алкохол и грубо отношение бяха причините за развода на Джони Деп. Вижте във видеото. 

Нито Том Брейди, нито Жизел са се изказвали публично по повод раздялата им. Но бившият супермодел забележимо отсъства от всички мачове на съпруга си, когото преди неизменно подкрепяше.   

Жизел е била забелязана да посещава духовен лечител в Маями. В последно време Жизел прекарва почти цялото си време в Южна Флорида. Том пък пътува с отбора си.

Снимка: Instagram/@gisele

НАЧАЛОТО НА КРАЯ

Двамата не се разделят за първи път, но сега явно е окончателно. Смята се, че последното им скарване, предшестващо сегашната им раздяла, е станало преди две години, твърдят източниците пред Page Six.

45-годишният Брейди и 42-годишната Бюндхен се ожениха през февруари 2009 г. Те имат две общи деца - 12-годишния Бенджамин и 9-годишната Вивиан. Том има трето дете, 15-годишния Джак, от бившата си съпруга Бриджит Мойнахан.

Снимка: Getty Images

Връзката им започва с любов от пръв поглед. „В момента, в който го видях, си казах, че това е най-хубавата и харизматична усмивка, която някога съм виждала“, спомня си Жизел.

Твърди се, че Том и Жизел са сключили солиден предбрачен договор. Оказва се обаче, че това ще е един от случаите, в които жената е по-богата от мъжа.

Според Celebrity Net Worth, Бюндхен притежава 400 млн. долара, което е почти двойно повече от парите на нейния съпруг Том Брейди. 

Снимка: Getty Images

Състоянието на Брейди е около 250 млн. долара, а играчът от NFL получава заплата от 30 млн. долара.