Тя е най-скъпоплатеният модел в света, има перфектното семейство – любящ съпруг и две деца, и притежава тяло, за което всяка жена може да й завиди съвсем искрено. Когато се роди второто й дете, една нейна снимка в Инстаграм обиколи социалните мрежи и служеше за вдъхновение на всички работещи майки. На нея Жизел кърми детето си, докато се подготвя за работен ангажимент, а около нея се суетят фризьори, гримьори, стилисти и маникюристи.

Всички се питаха как успява да съвмести всичко? И още един по-важен въпрос изникна, след като стана ясно, че манекенката е кърмила всяко от двете си деца по 18 месеца – как тялото й и най-вече гърдите й продължават да изглеждат толкова божествено оформени.

Е, самата Жизел разкрива в мемоарите си „Lessons: My Path to a Meaningful Life“, че през 2015 година е минала под ножа, за да коригира и уголеми гърдите си. Решението обаче се оказва неправилно според 38-годишният бразилки модел от немски произход, защото веднага след интервенцията е съжалила.

„Когато се събудих, си зададох въпроса „Какво направих?“. Чувствах, че съм в тяло, което не е моето. През първата година след операцията носех широки дрехи, защото се чувствах некомфортно“, пише в книгата манекенката.

В този момент голяма подкрепа й оказах съпругът й Том Брейди, който й казал, че я обича независимо как изглежда.

„Това беше един различен урок: каквото не те убива, те прави по-силен. Но ми се искаше това да го бях научила по друг начин.“

Бюндхен откровено говори и за битката с паник атаките и мислите за самоубийство, както и стресът от майчинството.

„Нещата може и да изглеждат перфектни отстрани, но никой няма идея какво се случва всъщност“, за явява още майката на 8-годишния Бенджамин и 5-годишната Вивиан.