Знаете ли, че красивата и знойна бразилка от немски произход Жизел Бюндхен е била забелязана от моден агент, когато била едва на 14 години и по-интересното – докато хапвала бургер в Макдоналдс?

Днес Жизел е най-скъпоплатената манекенка в света. Вече 20 години известни модни гиганти като Missoni, Chloé, Dolce & Gabbana, Valentino, Gianfranco Ferré, Versace и Victoria’s Secret се надпреварват тя да е лице на кампаниите им или да дефилира с техните дрехи по подиума.

За да бъдеш толкова време на върха несъмнено са нужни много усилия, пот, лишения и тренировки. Двамата със съпруга й Том Брейди, който е успешен спортист по американски футбол, спазват строга диета, която напълно изключва захар, бяло брашно, кофейн, гъби и млечни продукти.


Въпреки строгия хранителен режим, явно и манекенките си позволяват да похапват забранени неща, когато никой не гледа. А Жизел направо изяжда цяла опаковка. Самата тя признава в интервю за априлското издание на списание WSJ. , че не може да устои на... бухтичките на Dunkin’ Donuts, които са по-известни като Munchkins.

„Знаете ли за бухтичките, наречени Munchkins? Боже мой, не мога да изям само една. Трябва да изям поне 10 от тях. Толкова са меки... Това е греховното ми изкушение, заявява за страниците на изданието 37-годишният супермодел.

Съпругът й Том Брейди пък споделя преди време, че Жизел е много предпазлива относно това, което слага в устата си. Тя е и основният човек, който решава какво да яде той и каква да е диетата им. Всичко, което прави тя е за да даде добър пример на децата им, допълва футболистът в интервю. Брейди заявява още, че лично той спазва стриктната диета през 80-90% от времето. А сега вече знаем с какво семейството нарушава хранителния план през останалите 10-20% от времето! Бухтички!