Жизел Бюндхен и съпругът й са наели бракоразводни адвокати, съобщава списание "People". Идилията между двамата, обсипана с кадри от посрещане на изгреви, целувки и прелестни визии на червения килим явно е приключила. 

Двете звезди живеят разделени от няколко месеца насам. В началото на септември се появи информация, че в семейството е избухнал разгорещен спор за бъдещата кариера на Том Брейди. Състезателят на Tampa Buccaneers обяви през февруари, че прекратява спортната си кариера и напуска Националната футболна лига (НФЛ). През месец март обаче той заяви, че ще преразгледа решението си.

Забележителни снимки в ГАЛЕРИЯТА.

Но когато една любов е голяма, няма как да не остави следи. Последната целувка на Жизел и Том е след спечелването на Супербоул LV на стадион "Реймънд Джеймс". 

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Макар много хора да си мислеха, че връзката им е "цветя и рози", бразилският модел изясни каква е ситуацията още през май.

"Това никога не било е приказката, в която хората искат да вярват. Изисква се работа, за да бъдеш наистина в симбиоза с някого, особено след като имаш деца", казва бразилският супермодел.

Жизел Бюндхен разкри също, че двойката е имала много ясна визия за връзката си. Седемкратният шампион на Супербоул да е "фокусиран върху кариерата си", а тя - върху децата им. С времето явно приоритетите са се променили. 

Известната двойка се запознава през 2006 г. Женят се три години по-късно в Санта Моника, Калифорния.

Междувременно Жизел е била забелязана в Маями. Заедно с 9-годишната си дъщеря Вивиан Лейк и 12-годишния си син Бенджамин Рейн са отишли на фитнес.

Забележителни снимки в ГАЛЕРИЯТА.

Освен на Вивиан и Бен, Брейди е баща и на 15-годишния си син Джон "Джак" Едуар, от бившата си съпруга Бриджит Мойнахан.

Красотата на Жизел е безспорна, а един друг модел доказва, че годините са просто цифри: