В интервю за британското издание на списание "Вог" Жизел Бюндхен разказва за семейния си живот с бащата на децата си - Бенджамин (12 г.) и Вивиан (9 г.) - Том Брейди.

И макар някои хора да си мислят, че връзката им е "цветя и рози", 41-годишната Бюндхен иска да изясни ситуацията.

"Това никога не е приказка, в която хората искат да вярват. Изисква се работа, за да бъдеш наистина в симбиоза с някого, особено след като имаш деца", казва бразилският супермодел.

Жизел Бюндхен разкрива също, че двойката е имала много ясна визия. Седемкратният шампион на Супербоул е "фокусиран върху кариерата си", а тя - върху децата им.

"Много съм му благодарна, че ми позволява да поемам инициативата, когато става въпрос за семейството ни. Той се доверява на мен и на моите решения", споделя тя.

По време на интервюто супермоделът се възползва от възможността да разкаже за моментите, в които тя и 44-годишният играч куотърбек невинаги са се разбирали, като например когато тя е искала да роди вкъщи, пише още БГНЕС.

"Той каза: "Няма да го направиш, защото ще умреш", спомня си тя и отбелязва, че го е убедила да проучи темата. "Накарах го да разбере, че това е моето тяло и аз ще реша къде и как да родя".

Том Брейди се ожени за Жизел Бюндхен през февруари 2009 г., по-малко от две години след появата на Джон "Джак" - 14-годишния син, който спортистът има от бившата си партньорка Бриджит Мойнахан.