Бразилският супермодел Жизел Бюндхен разказа за живота след развода си с футболиста Том Брейди и плановете за кариера списание "Венити Феър", където се снима за корицата и фотосесията и даде голямо интервю.

Жизел Бюндхен и Том Брейди се запознават през 2006 г., година след като моделът скъсва с Леонардо ди Каприо. По това време тя вече е най-търсеният модел в света и започва да се уморява от кариерата си, като мечтае да създаде семейство.

"Когато срещнах Том, бях на 26 години и исках да имам семейство. Чувствах се готова за това", споделя тя.

Снимка: Getty Images

Дори бременността на актрисата Бриджит Мойнахан с нейния любим, за която моделът разбра в началото на връзката си с Брейди през 2007 г., не спря желанието на Жизел. Тогава тя прие тежко новината, но в крайна сметка тя я подтикна още повече към стремежа да създаде семейство. Жизел нарича незаконния син на съпруга си "бонус дете".

"Джак (синът на Том) се появи в живота ни и събуди в мен желанието да бъда майка. Винаги съм искала да бъда майка, но мисля, че това се случи малко по-бързо, отколкото си мислех, защото имах това прекрасно малко ангелче, за което да се грижа и да обичам. Животът ми стана много по-богат, защото научих толкова много от този случай. Основният урок: "Нищо не си струва да се сърдиш за него".

Двойката има общи деца Бенджамин и Вивиан през 2009 и 2012 г. и Жизел се посвещава изцяло на тях, пише ощ БГНЕС.

Снимка: Getty Images

"Моят свят бяха те. Знаете ли колко съм благодарна, че имах време за себе си, преди да се появят те? Кърмих децата си, докато не навършиха почти две години. Всеки ден ги водех на училище. Приготвях им закуска, обяд... Аз бях до тях".

Вижте повече за Жизел Бюндхен и Том Брейди в следващото видео: