Бразилският модел и играчът на американски футбол, за които от няколко месеца се говори, че се разделят, са наели отделни адвокати, съобщава списание "People". 

Двете звезди живеят разделени от няколко месеца насам. В началото на септември се появи информация, че в семейството е избухнал разгорещен спор за бъдещата кариера на Том Брейди. Състезателят на Tampa Buccaneers обяви през февруари, че прекратява спортната си кариера и напуска Националната футболна лига (НФЛ). През месец март обаче той заяви, че ще преразгледа решението си.

Според изданието "Пейдж Сикс", което първо разкри тази информация, този обрат не е допаднал на 42-годишната моделка, която иска съпругът ѝ да отделя повече време на семейния си живот. Твърди се, че този последен спор е причината за решението им да се разделят.

Том Брейди е най-високоплатеният играч на американски футбол. Ремонтните дейности в дома им в Маями, който Брейди и Бюндхен купиха през декември 2020 г., са спрени.

Известната двойка се запознава през 2006 г. Женят се три години по-късно в Санта Моника, Калифорния, и се радват на две деца – Бенджамин (12 г.) и Вивиан (9 г.). Том Брейди е баща и на Джак (15 г.), който е от предишната му връзка с актрисата Бриджит Монахан.

Хронологията на връзката между двете звезди можете да проследите тук: