В края на миналата седмица стана ясно, че 19-годишният Деймиън Хърли, син на актрисата Елизабет Хърли, няма да наследи нищо от богатството на бизнесмена Стив Бинг, който се самоуби преди малко повече от година. Бинг е баща на Деймиън, но двамата никога не са общували.

Снимка: Getty Images

Стив Бинг е милионер, който наследява много пари от дядо си – впечатляващите 600 милиона долара. Въпреки че пропилява по-голямата част от парите, Бинг остави близо 250 милиона, след като през юни миналата година се хвърли от сграда в Калифорния.

Очакваше се поне част от тези пари да останат за децата му Кайра и Деймиън, но от завещанието става ясно, че младежите няма да получат нищо от наследството на баща си.

Малко след като стана ясно, че няма да получи пари от семейството на баща си, Деймиън отговори, като сподели снимка на семейството си от страната на майка си, за да покаже благодарността си за грижите, които те са положили за него.

Благодарен съм за моето красиво семейство – днес и всеки ден“, написа той към снимката.

Една от причините Деймиън да не е получавал никакви пари от баща си е майка му Елизабет Хърли. През 2002 г. след като прави тест за бащинство, за да признае сина, който не желае, Стив Бинг поема отговорност да плаща по 100 000 паунда всяка година в продължение на 18 години, за да може Деймиън да получи цялата сума, когато навърши тази възраст. Въпреки че става дума за над 2 милиона долара, Елизабет Хърли отказва да приеме парите на бившия си приятел.

Снимка: Getty Images

Хърли и Бинг имат връзка от 2000 г. до 2002 г. По това време тя е считана за най-сексапилната звезда в Холивуд. По непотвърдена информация когато става ясно, че актрисата е бременна, милионерът опитва да я убеди да направи аборт, но Хърли категорично отказва.

Двамата се разделят, след което следва шумен скандал. Бинг категорично отказва да признае сина си, докато не е задължен да направи тест за бащинство и така става ясно, че момчето наистина е негово.

Снимка: Getty Images

Няма информация Деймиън и Стив някога да са се виждали или да са общували помежду си.