Елизабет Хърли изненада много хора, след като в интервю за „Us Weekly“ разкри, че поддържа перфектна фигура дори на 55 години… докато мие чинии.

Актрисата от „Клюкарката“ отговори на въпроса как е поддържала фигурата си по време на карантината, когато фитнесите бяха затворени. Тя обясни, че ако човек спазва правилна диета, не е необходимо да се претоварва във фитнеса, за да поддържа фигурата си.

Хърли разкри, че не прави кой знае какви упражнения – малко разтягане сутрин и няколко минути пилатес, но се стреми през целия ден тялото ѝ да е активно и да се движи.

Не правя много упражнения, но съм много активна“, каза тя за списанието. „Например правя упражнения за ръце или клякания, докато чакам ваната да се напълни. Движа се и докато мия чиниите или върша други неща вкъщи.

Неотдавна Елизабет Хърли работи по кампанията на Estée Lauder за превенция и борба с рака на гърдата. Именно по това време е научила много неща за здравословното хранене и начин на живот.

Докато работих с тези чудесни специалисти и изследователи, те успяха да ми набият в главата колко е важно да ям добре, да не ям много, да ям зеленчуци, да ям здравословно и да се движа, винаги да се движа.

Актрисата Елизабет Хърли е най-известна с филмите за Остин Пауърс и с комедията „Шеметна сделка“. В последно време участва в сериалите „Кралски особи“ и „Бегълци“, а тази година ще я гледаме в комедията „И тогава ти дойде“.