Актрисата и модел Елизабет Хърли, макар да е на 54 години, няма да има проблем да събере погледите на модно ревю дори сега. Звездата от филмите за „Остин Пауърс“ и от „Шеметна сделка“ публикува в Инстаграм своя снимка, на която изглежда невероятно:

Още по-интересно е, че актрисата е облечена с роклята, която носи на наградите на Съюза на модните дизайнери в Америка преди повече от 20 години.

Елизабет Хърли през 1999 г.
Снимка: Getty Images

Тогава 33-годишната Хърли отскоро беше добила световна популярност с ролята си на сексапилната Ванеса от първите два филма за Остин Пауърс. Младата жена по това време имаше връзка с актьора Хю Грант.

Британската двойка се раздели през 2000 г., след 13 години заедно, но двамата продължават да поддържат много добри отношения и остават приятели.

Това не е първият път, в който Елизабет изважда от гардероба свои стари рокли. Миналата година актрисата си припомни култовата роля, с която беше облечена, когато придружи Хю Грант на премиерата на „Четири сватби и едно погребение“ и която я превърна в модна икона.

Спешно трябваше да намеря рокля, която да облека на премиерата на Хю, а тогава нищо не разбирах от мода“, припомни си Елизабет. „Спомням си как взех тази рокля, току що завършена и после сама си правих грима и прическата. Трябваше да се боря с Хю за единственото огледало, което имахме в тесния си апартамент.